Vizion Шафа Vizion F
безкоштовна доставка
2 576 грн
Код: 34416

Довжина: 80,0
Висота: 189,0
Глибина: 54,5

Silver Шафа Silver G
безкоштовна доставка
4 872 грн
Код: 34328

Довжина: 96,0
Висота: 196,0
Глибина: 56,0

Prime Шафа Prime 1
безкоштовна доставка
6 160 грн
Код: 34260

Довжина: 150,0
Висота: 200,0
Глибина: 60,0

Prime Шафа Prime 2
безкоштовна доставка
3 472 грн
Код: 34261

Довжина: 100,0
Висота: 200,0
Глибина: 60,0

Prime Шафа Prime 4
безкоштовна доставка
3 164 грн
Код: 34263

Довжина: 100,0
Висота: 200,0
Глибина: 42,0

Roberto Шафа Roberto F
безкоштовна доставка
2 940 грн
Код: 34299

Довжина: 80,0
Висота: 196,0
Глибина: 54,2

Sakura Шафа Sakura A
безкоштовна доставка
2 408 грн
Код: 34307

Довжина: 80,0
Висота: 143,0
Глибина: 34,0

Sakura Шафа Sakura F
безкоштовна доставка
3 752 грн
Код: 34312

Довжина: 80,0
Висота: 197,0
Глибина: 36,0

Sakura Шафа Sakura G
безкоштовна доставка
3 752 грн
Код: 34313

Довжина: 80,0
Висота: 197,0
Глибина: 36,0

Sakura Шафа Sakura H
безкоштовна доставка
3 808 грн
Код: 34314

Довжина: 80,0
Висота: 197,0
Глибина: 55,0

Sakura Шафа Sakura J
безкоштовна доставка
2 408 грн
Код: 34315

Довжина: 80,0
Висота: 143,0
Глибина: 34,0

Sakura Шафа Sakura M
безкоштовна доставка
2 744 грн
Код: 34316

Довжина: 80,0
Висота: 143,0
Глибина: 34,0

Polo Шафа Polo F
безкоштовна доставка
2 940 грн
Код: 34216

Довжина: 80,0
Висота: 190,0
Глибина: 54,0

Porto Шафа Porto 1
безкоштовна доставка
4 844 грн
Код: 34224

Довжина: 90,0
Висота: 204,0
Глибина: 55,0

Porto Шафа Porto 2
безкоштовна доставка
2 548 грн
Код: 34225

Довжина: 90,0
Висота: 204,0
Глибина: 34,0

Porto Шафа мала Porto 3
безкоштовна доставка
1 708 грн
Код: 34227

Довжина: 90,0
Висота: 114,0
Глибина: 34,0

Porto Шафа навісна Porto 4
безкоштовна доставка
2 128 грн
Код: 34228

Довжина: 90,0
Висота: 114,0
Глибина: 34,0

Porto Шафа Porto 11
безкоштовна доставка
4 844 грн
Код: 34236

Довжина: 90,0
Висота: 204,0
Глибина: 55,0

Porto Шафа Porto 12
безкоштовна доставка
2 520 грн
Код: 34237

Довжина: 90,0
Висота: 204,0
Глибина: 34,0

Porto Шафа мала Porto 13
безкоштовна доставка
1 708 грн
Код: 34238

Довжина: 90,0
Висота: 114,0
Глибина: 34,0

Porto Шафа навісна Porto 14
безкоштовна доставка
2 128 грн
Код: 34239

Довжина: 90,0
Висота: 114,0
Глибина: 34,0

Neone Шафа Neone 9
безкоштовна доставка
4 088 грн
Код: 34057

Довжина: 80,0
Висота: 193,0
Глибина: 51,0

New York Шафа New York 7
безкоштовна доставка
4 760 грн
Код: 34079

Довжина: 90,0
Висота: 194,0
Глибина: 56,5

New York Шафа New York 8
безкоштовна доставка
8 540 грн
Код: 34080

Довжина: 159,5
Висота: 204,0
Глибина: 56,5

Montreal Шафа Montreal G
безкоштовна доставка
3 360 грн
Код: 34043

Довжина: 80,0
Висота: 210,0
Глибина: 54,0

Monaco Шафа Monaco G
безкоштовна доставка
3 696 грн
Код: 33994

Довжина: 80,0
Висота: 189,0
Глибина: 54,5

Letis Шафа Letis F
безкоштовна доставка
4 424 грн
Код: 33871

Довжина: 85,0
Висота: 194,5
Глибина: 59,0

Letis Шафа Letis Q
безкоштовна доставка
8 316 грн
Код: 33872

Довжина: 164,0
Висота: 209,0
Глибина: 59,0