Vizion Тумба навісна Vizion C
безкоштовна доставка
2 156 грн
Код: 34422

Довжина: 80,0
Висота: 120,0
Глибина: 34,0

Vizion Тумба Vizion A
безкоштовна доставка
2 296 грн
Код: 34423

Довжина: 80,0
Висота: 123,0
Глибина: 34,0

Neone Тумба Neone 3
безкоштовна доставка
1 876 грн
Код: 34051

Довжина: 55,0
Висота: 106,0
Глибина: 37,5

Neone Тумба навісна Neone 5
безкоштовна доставка
1 680 грн
Код: 34053

Довжина: 55,0
Висота: 102,0
Глибина: 30,0

Montreal Тумба навісна Montreal E
безкоштовна доставка
1 120 грн
Код: 34041

Довжина: 60,0
Висота: 71,7
Глибина: 37,0

Montreal Тумба навісна Montreal F
безкоштовна доставка
1 120 грн
Код: 34042

Довжина: 60,0
Висота: 71,7
Глибина: 37,0

Letis Тумба Letis B
безкоштовна доставка
2 716 грн
Код: 33884

Довжина: 164,0
Висота: 45,5
Глибина: 42,0

Letis Тумба Letis P
безкоштовна доставка
2 688 грн
Код: 33885

Довжина: 164,0
Висота: 45,5
Глибина: 42,0

Letis Тумба Letis PM
безкоштовна доставка
1 876 грн
Код: 33899

Довжина: 109,5
Висота: 45,5
Глибина: 42,0