Ламелі Сокме
від 744 грн
Код: 34972

Довжина: 80,0
Глибина: 190,0

Каркас Посилений
від 808 грн
Код: 29174

Довжина: 70-180 см
Глибина: 190-200 см

Каркас Люкс
від 858 грн
Код: 29175

Довжина: 70-180 см
Глибина: 190-200 см

Каркас Стандарт
від 811 грн
Код: 29160

Довжина: 70-180 см
Глибина: 190-200 см