Шафа 1D Lotos VMV Holding
889 грн
Код: 55261

Довжина: 30 см
Висота: 82 см
Глибина: 30 см

Шафа 2D Lotos VMV Holding
1 474 грн
Код: 55262

Довжина: 30 см
Висота: 200 см
Глибина: 30 см

Шафа навісна Lotos VMV Holding
1 106 грн
Код: 55264

Довжина: 80 см
Висота: 64 см
Глибина: 20 см

БМФ Шафа МР 2905 "ФАБІА"
від 2 624 грн
Код: 57299

Довжина: 0,60
Висота: 2,045
Глибина: 0,320

БМФ Шафа МР 2897 "ФАБІА"
від 3 116 грн
Код: 41448

Довжина: 0,800
Висота: 2,045
Глибина: 0,320

БМФ Шафа МР 2898 "ФАБІА"
від 2 000 грн
Код: 41449

Довжина: 0,40
Висота: 2,045
Глибина: 0,320

БМФ Шафа настінна МР 2906 "ФАБІА"
від 942 грн
Код: 41451

Довжина: 0,400
Висота: 0,858
Глибина: 0,320

БМФ Шафа настінна МР 2907 "ФАБІА"
від 838 грн
Код: 41452

Довжина: 0,300
Висота: 0,858
Глибина: 0,320

БМФ Шафа настінна МР 2908 "ФАБІА"
від 1 180 грн
Код: 41453

Довжина: 0,600
Висота: 0,858
Глибина: 0,320