Шафа 3Д Сара СОКМЕ
5 422 грн
Код: 57663

Довжина: 136 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 4Д Сара СОКМЕ
7 409 грн
Код: 57664

Довжина: 180 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 4Д Венера Люкс Сокме
9 178 грн
Код: 57642

Довжина: 170 см
Висота: 226 см
Глибина: 56 см

Шафа 5Д Венера Люкс Сокме
11 076 грн
Код: 57643

Довжина: 215 см
Висота: 226 см
Глибина: 56 см

Шафа 3Д Франческа Сокме
5 791 грн
Код: 57653

Довжина: 151 см
Висота: 219 см
Глибина: 58 см

Шафа 4Д Франческа Сокме
6 994 грн
Код: 57654

Довжина: 200 см
Висота: 219 см
Глибина: 58 см

Шафа 1540 3Д (16) Орегон Сокме
8 732 грн
Код: 57562

Довжина: 154 см
Висота: 208.8 см
Глибина: 60 см

Шафа 2040 4Д (17) Орегон Сокме
10 902 грн
Код: 57563

Довжина: 204 см
Висота: 208.8 см
Глибина: 60 см

Шафа 2540 5Д (18) Орегон Сокме
13 964 грн
Код: 57564

Довжина: 254 см
Висота: 208.8 см
Глибина: 60 см

Шафа 3Д Барі Сокме
7 924 грн
Код: 57597

Довжина: 151 см
Висота: 219 см
Глибина: 60 см

Шафа 4Д Барі Сокме
10 925 грн
Код: 57598

Довжина: 199,7 см
Висота: 219 см
Глибина: 60 см

Шафа 3Д Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
6 154 грн
Код: 57471

Довжина: 137.8 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 3Д без деркала Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
5 916 грн
Код: 57472

Довжина: 137.8 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 4Д Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
7 922 грн
Код: 57473

Довжина: 182.5 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 4Д без деркала Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
7 480 грн
Код: 57474

Довжина: 182.5 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 6Д Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
10 132 грн
Код: 57475

Довжина: 272 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа 6Д без деркала Квадро Miromark
новинка
безкоштовна доставка
9 690 грн
Код: 57476

Довжина: 272 см
Висота: 212 см
Глибина: 58 см

Шафа платтяна SZF2D Тіна Гербор
безкоштовна доставка
6 170 грн
Код: 56920

Довжина: 97 см
Висота: 225 см
Глибина: 60 см

Шафа платтяна SZF5D Тіна Гербор
безкоштовна доставка
15 140 грн
Код: 56921

Довжина: 243 см
Висота: 226 см
Глибина: 60 см

Шафа SZF 1D (ДСП) Мерс Гербор
безкоштовна доставка
3 830 грн
Код: 56868

Довжина: 45 см
Висота: 200 см
Глибина: 59 см

Шафа SZF 2D (ДСП) Мерс Гербор
безкоштовна доставка
4 510 грн
Код: 56869

Довжина: 90 см
Висота: 200 см
Глибина: 59 см

Шафа SZF 1D Мерс Гербор
безкоштовна доставка
4 890 грн
Код: 56878

Довжина: 45 см
Висота: 200 см
Глибина: 59 см

Шафа SZF 2D Мерс Гербор
безкоштовна доставка
6 390 грн
Код: 56879

Довжина: 90 см
Висота: 200 см
Глибина: 59 см

Шафа SZF3D Бука Гербор
безкоштовна доставка
6 610 грн
Код: 56720

Довжина: 153 см
Висота: 205 см
Глибина: 56.5 см

Шафа SZF2D2S Коен II BRW Україна
безкоштовна доставка
5 461 грн
Код: 56616

Довжина: 103.5 см
Висота: 200.5 см
Глибина: 56.5 см

Шафа SZF3D2S Коен II BRW Україна
безкоштовна доставка
8 326 грн
Код: 56617

Довжина: 163,5 см
Висота: 208 см
Глибина: 56,5 см

Шафа SZF4D2S Коен II BRW Україна
безкоштовна доставка
11 534 грн
Код: 56618

Довжина: 277 см
Висота: 208 см
Глибина: 56,5 см

Шафа для одягу SZF2D2S(B) Крістіна BRW Україна
безкоштовна доставка
5 461 грн
Код: 56644

Довжина: 90 см
Висота: 200,5 см
Глибина: 55,5 см